مصرف گوشت شتر مرغ به دلیل دیر هضم بودنش در کنار مصلحاتی مانند سرکه و روغن پیشنهاد می شود که می تواند به هضم راحت تر آن کمک کند. مصرف این گوشت برای افرادی که سرد مزاج هستند مناسبتر است.
از دیدگاه طب سنتی مصرف گوشت شتر مرغ می تواند منافع زیادی برای سلامتی بدن داشته باشد . این گوشت طبعی گرم و خشک دارد که مصرف آن تاثیر مثبتی در بهبود بیماریهای استخون ها مانند سیاتیک، کمر درد و پادرد و دردهایی که به دلیل سردی در بدن ایجاد شده، می باشد. همچنین مصرف گوشت شتر مرغ برای درمان مشکلات رحمی که به دلیل سردی بروز کرده است نیز بسیار نافع است. از دیگر تاثیرات درمانی گوشت شتر مرغ از دیدگاه طب سنتی برطرف کردن باد دستگاه گوارش و نفخ سایر قسمت های بدن است. این گوشت جهت دفع بلغم برای افراد بلغمی مزاج بسیار موثر واقع شده است.
علاوه بر گوشت شتر مرغ پیه و روغن شتر مرغ می تواند به بهبود تکلم اطفال کمک نماید . همچنین طب سنتی برای راه افتادن طفل، مالیدن این پیه را به پاهای کودکان پیشنهاد می دهد.
گاهی بیماری هایی مانند مشکلات حرکتی و مفصلی، مشکلات اعصاب حرکتی و بی حسی بعضی از قسمت های بدن مانند پاها به دلیل غلبه سردی در افراد سرد مزاج به وجود می آید در این مواقع مصرف گوشت شتر مرغ که طبیعتی گرم و خشک دارد برای دفع این سردی و برطرف کردن مشکلات به وجود آمده مفید است.
گوشت شتر مرغ در گروه گوشت های کاملا سالم قرار دارد. این گوشت در عین حال که در مجموعه گوشت ماکیان قرار گرفته است ؛ظاهر و حتی طعمی شبیه
از آنجایی که گوشت شتر مرغ طبع گرمی دارد، برای افراد سرد مزاج و بلغمی مزاج بسیار مفید است که به رفع سردی و دفع بلغم کمک شایانی میکند . افراد گرم مزاج نیز برای بهره مندی از سایر ویژگی های گوشت شتر مرغ بهتر است آن را در کنار ترشی یا سرکه و روغن میل نمایند تا گرمی آن غالب نشود.
روش طبخ گوشت شتر مرغ
گوشت شتر مرغ از طعمی لذیذ و بافتی ترد برخوردار است که اگر به درستی طبخ شود یک وعده غذایی عالی خواهد بود . در طبخ این گوشت بهتر است قبل از پخت آن را مزه دار کرده و سپس در دمای مناسب آرام آرام پخته شود . این گوشت بافت نرمی دارد و نیاز به پخت طولانی مدت ندارد . مزه آن نیز در صورت پخت مناسب شبیه استیک است.
فواید گوشت شتر مرغ برای ن باردار از دیدگاه طب سنتی
طب سنتی مصرف گوشت شتر مرغ را به ن باردار پیشنهاد میدهد چرا که این گوشت با داشتن سطح بالایی از انواع ویتامین ها و پروتئین به رشد جنین و افزایش انرژی مادر کمک میکند. از دیگر مزایای آن برای مداوای کم خونی در ن باردار است که آهن بالای موجود در این گوشت تایید کننده این ویژگی است. همچنین گوشت شتر مرغ با میزان حداقل چربی مانع از افزایش وزن مادران در دوران بارداری خواهدشد.
علاوه بر طب سنتی در طب مدرن نیز منافع زیادی برای گوشت شتر مرغ ذکر شده است از جمله مواد مغذی موجود در این گوشت میتوان به پروتئین، آهن، تیامین، ویتامینهای گروهB، ریبوفلاوین، نیاسین، فسفر، روی، سلنیوم، اسیدهای آمینه ضروری و اشاره کرد که همه آنها برای بدن ضروری و مفید میباشند.
خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی