روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
نان ترتیلا ۶ عدد
خامه ترش ۱/۴ پیمانه
کاهو ۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۳ قاشق غذاخوری
تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (ترتیلا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را میگیرد. داخل تاکو میشود مواد غذایی متنوعی قرار داد. این مواد غذایی می تواند شامل گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر باشد. تاکو معمولاً با دست خورده میشود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم میکنند.
1- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
2- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
3- کاهو را خرد کنید.
4- پنیر را تکه تکه کنید.
5- برای تهیه سالسا، در کاسه کوچکی، گوجهفرنگی (4 عدد)، پیاز (۱/۲ عدد متوسط)، فلفل هالوپینو (۱ عدد) و گشنیز (۱/۴ پیمانه) را با هم ترکیب کنید. به انها نمک و فلفل سیاه بزنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای ۱ ساعت کنار بذارید
6- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن زیتون را روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به ان بزنید. مرغ را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغزپخت بشه، در فر بپزید. مرغ را از فر خارج کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، مرغ را ریش ریش کنید.
7- در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بگذارید و نان را رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها را تا از همه طرف طلایی بشن برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان ها را از تاکوها خارج کنید.
8- تاکوها را به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.
خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی