مواد لازم برای سوپ تره فرنگی

تره فرنگی متوسط 2 بوته
کره 50 گرم
شير 3 فنجان
خامه 1 فنجان
سیب زمینی متوسط 1 عدد
هویج 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو به میزان لازم
آب به میزان لازم
عصاره مرغ 1 عدد (يا آب مرغ 3 فنجان)

دستور پخت سوپ تره فرنگی

 آرد را با کره تفت دهید سپس به آن آب اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا جوش بیاید. مراقب باشید که آرد گلوله نشود.
ریشه تره فرنگی را بگیریدو سپس برگ های سبز آن را خرد کنید.(بهتر است تره فرنگی به صورت حلقه ای برش داده شود و به مدت 15 دقیقه در آب سرد قرار داده شود تا شن های آن به طور کامل خارج شود).  برای لذیذتر شدن سوپ بهتر است تره فرنگی قبل از پخت با کره تفت داده شود.
در مرحله بعدی هویج و سیب زمینی را پوست بکنید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید.
سیب زمینی، هویج، تره فرنگی، نمک، فلفل و عصاره مرغ یا آب مرغ را به مایه سوپ اضافه کنید و بگذارید بپزد.
بعد از پخت سبزیجات، شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد و جا بیفتد. برای اینکه شیر نبرد بهتر است قبل از اضافه کردن به سوپ آن را گرم کنید و سپس به سوپ خود اضافه نمایید.
قبل از سرو سوپ می توانید آن را میکس کنید.
هنگام کشیدن سوپ  در ظرفی که قرار است سرو شود، مقداری از آن را با خامه و کمی آب لیمو مخلوط کنید (استفاده از خامه به دلخواه است) و بعد به همه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با سبزی خرد شده تزیین کنید.

ایران تغذیه ، با ما بهترین باشید. سوپ ,تره ,آب ,فرنگی ,سپس ,مرغ ,تره فرنگی ,آن را ,کنید و ,اضافه کنید ,به میزانمنبع

صفحه اصلی تالار گفتمان ثبت نام ورود آرشیو تماس با ما غذای خوب ، با ما بهترین باشید. دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

طرز تهیه املت اسپانیایی

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Appks معرفی کالا فروشگاهی نرده پیش ساخته فروش فلزیاب Imager Mixer 20000 الان بخر تحویل بگیر وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی | یونس صادقی فروشگاه ممبر و فالور تلگرام و اینستاگرام بازسازی و دکوراسیون موضوعات عمومی کرج اسپیس