پیاز ۲ عدد متوسط
هویج ۲ عدد
کرفس ۲ شاخه
سیر ۱ بوته
سبزی های معطر ۱ مشت
روغن زیتون به میزان لازم
گوشت یک و نیم کیلوگرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
با دستور پخت رست بیف از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور همراه باشید
1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اونها رو پوست بگیرید.
2- حبههای سیر رو هم از هم جدا کنید.
3- از سبزیهای معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
5- از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
6- سبزیجات خرد شده، سیر و سبزیهای معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اونها بپاشید.
7- مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.
8- سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتیگراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.
9- در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.
10- بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید
خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی