سینه مرغ شکم پر یکی از غذاهایی است که دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن می باشد و اگر در مصرف آن زیاده روی نکنید تاثیر منفی روی سلامتی بدن شما داشته باشد.

 همانطور که در مطالب قبلی ذکر شده است سینه مرغ دارای خواص بسیار زیادی علی الخصوص برای کودکان و ن باردار می باشد و باید مصرف آن را حتماً جزو رژیم غذایی روزانه خود و کودکانتان قرار دهید.

 البته بهتر است که کودکان ترکیبی از گوشت سینه مرغ و گوشت ران مرغ را مصرف کنند زیرا مقدار آهنی که در گوشت ران مرغ وجود دارد بسیار بیشتر از مقدار آهنی است که در گوشت سینه مرغ وجود دارد.

 اما بهتر از بزرگسالان بیشتر از گوشت سینه مرغ استفاده کنند زیرا: حاوی چربی بسیار کمتری نسبت به گوشت ران مرغ میباشد.

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

 با ما همراه باشید تا در رابطه با طرز تهیه سینه مرغ شکم پر صحبت کنیم‌.

 

 مواد لازم برای تهیه سینه مرغ شکم پر:

 

 سینه مرغ ۲ عدد

 جعفری به مقدار لازم

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 زنجبیل و ادویه کاری یک دوم قاشق چای خوری

 گردو ۳ عدد

 رب انار ۲ قاشق غذاخوری

 پیاز یک عدد متوسط

 روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ شکم پر

 

 طرز تهیه سینه مرغ شکم پر:

برای تهیه سینه مرغ شکم پر در ابتدا باید سینه مرغ را خوب تمیز کنید و سپس گوشت سینه مرغ را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار داده اما از قبل باید آن را به واسطه ی پیاز خرد شده و یک حبه سیر خرد  شده و کمی فلفل دلمه ای طعم دار کنید.

 و پس از گذشت یک ساعت نمک و فلفل و زردچوبه کمی را به آن اضافه کنید.  پس از این که سینه مرغ طعم دار شد باید  به صورت  افقی آن را برش دهید و درون سینه مرغ را نیز طعم دار کنید.

 حال باید گردوها را خورد کرده و سپس آن را به همراه پیاز و دیگر ادویه ها و جعفری به خوبی با یکدیگر سرخ کنید توجه داشته باشید که پیازها باید به صورت نگینی و ریز خرد شوند، پس از اینکه این مواد به یکدیگر به خوبی سرخ شده را به انار را به آن اضافه کنید و سپس تمامی این مواد را درون سینه مرغ بریزید.

 سپس قسمتی را که برش داده اید به وسیله نخ و سوزن باید دوخته شود و بعد از این همه را با حرارت بسیار ملایم باید سرخ کنید پس از سرخ کردن سینه مرغ شما آماده است و می توانید سینه مرغ شکم پر را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه خود سرو کنید.

 

 نکاتی که هنگام تهیه سینه مرغ باید در نظر داشته باشید:

شما می‌توانید به جای اینکه سینه مرغ را سرخ کنید آن را درون فر قرار داده و بر روی آن یک فویل بکشید و به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید که مرغ پخته شود پس از گذشت ۴۰ دقیقه فول را از روی ظرف مورد نظر باید بردارید و اجازه دهید که ۵ دقیقه بدون فویل نیز درون فر با همان درجه حرارت سینه مرغ شکم پر شما پخته شود.

شما می توانید برای مواد درون سینه مرغ از آلو نیز استفاده کنید.

علاوه بر روشی که در بالا ذکر شد برای تهیه سینه مرغ شکم پر شما می تواند بجای اینکه آن را درون فر قرار داده و یا بصورت ساده سرخ کنید، می توانید آن را قبل از سرخ کردن درون آرد سوخاری زده و سپس آنها را آب درجه حرارت ملایم سرخ کنید.

اگر بخواهید سینه مرغ شکم پر را به صورت ساده سرخ کنید می توانید آن را در کنار پلو نیز سرو کنید.

 

امیدواریم مطالبی که در بالا ذکر شد مورد توجه شما کاربران عزیز واقع شده باشد.


ایران تغذیه ، با ما بهترین باشید. مرغ ,سینه ,شکم ,سرخ ,تهیه ,گوشت ,سینه مرغ ,شکم پر ,مرغ شکم ,تهیه سینه ,آن را ,خواص بسیار زیادی

صفحه اصلی تالار گفتمان ثبت نام ورود آرشیو تماس با ما غذای خوب ، با ما بهترین باشید. دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

طرز تهیه املت اسپانیایی

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

موسسه خیریه سگالمحل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

پایگاه ارزشی بصیرت بی نظیر گرافیک|عکس نوشته اسم,عکس پروفایل اسم,تصویر نوشته اسم طرح توجیهی کتابخانه آیت اله العظمی رضوی کاشانی طراحی سایت | سارین وب لینکدونی گروه تلگرام شوت زباله ادبی طبیعت و سفر IMDB