طرز تهیه فیله سوخاری

 فیله سوخاری جزو غذاهایی است که طعم بسیار خوبی دارد و مصرف آن اگر در حد اعتدال رعایت شود نمی‌تواند ضرری برای سلامتی بدن داشته باشد.

 برای تهیه فیله سوخاری باید از گوشت سینه مرغ استفاده کنید و همانطور که در مطالب قبلی ذکر شده است گوشت سینه مرغ دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن میباشد.

طرز تهیه فیله سوخاری

 اگر بخواهیم به فواید گوشت سینه مرغ برای بدن اشاره کنیم می توانیم بگوییم که حاوی کلسیم، آهن و تمامی املاح معدنی و پروتئین بسیار زیادی است و برای کودکان و ن باردار یکی از مواد غذایی است که باید در رژیم غذایی آنها وجود داشته باشد.

 همچنین که گوشت سینه مرغ حاوی کربوهیدرات بسیار کمی است و مصرف آن می‌تواند باعث به خطر افتادن سلامتی شما شود اما گوشت ران مرغ نسبت به گوشت سینه چربی بیشتر و همچنین آهن بسیار بیشتری نسبت به سینه مرغ دارد بنابراین بهتر است کودکان از ترکیب گوشت سینه و گوشت ران مرغ استفاده کنند زیرا: مصرف مرتب آنها می‌تواند باعث تاثیر بر روی روند رشد آن ها شود.

 ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه فیله سوخاری را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فیله سوخاری

 مواد لازم برای تهیه فیله سوخاری:

 سینه مرغ ۱ عدد

 یک قاشق چای خوری پونه

 کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم

  پودر دارچین و پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری

 سیر ۱ حبه

 

  مواد لازم برای تهیه سس فیله سوخاری:

 تخم مرغ ۱ عدد

 ماءالشعیر یک بطری

 یک دوم قاشق چایخوری نمک

 ۵ قاشق غذاخوری آرد

 یک بسته بیکینگ پودر

 روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس فیله سوخاری

 طرز تهیه فیله سوخاری:

 در ابتدا باید گوشت سینه مرغ را به صورت رشته ای برش بزنید و سپس یک حبه سیر خرد شده و تمام ادویه هایی که در بالا ذکر شده است را به مرغ اضافه کنید. سپس مرغ را برای مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم دار شود.

 در این بین باید به سراغ آماده کردن سس بروید تمامی موادی را که در بالا برای سوزش شده است را با یکدیگر به طور کامل مخلوط کنید و سپس پس از گذشته یک ساعت مرغ ها را از یخچال در آورده و سپس آنها را بیست و سی که تهیه کرده اید آغشته کنید و اجازه دهید که برای مدت یک ساعت درون یخچال بماند پس از گذشت یک ساعت بخارا از یخچال در آورده و آنها را در روغن شناور سرخ کنید.

 پس از سرخ شدن شما می توانید فیله سوخاری را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه خود سرو کنید.

 

 هنگام تهیه فیله سوخاری باید به آن توجه کنید:

 هنگامی که در حال آماده کردن سس هستید به خاطر اینکه درون سس باید آرد اضافه کنید سعی کنید که مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یک ترکیب یک دست به دست بیاید.

 برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده بهتر است ابتدا سیب زمینی های خود را خلالی کنید و سپس آنها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون آب نمک قرار دهید و پس از آبکش کردن آنها سیب زمینی های خود را به مدت ۵ دقیقه آب پز کنید پس از آبپز کردن باید آنها را درون آب سرد قرار داده و سپس آنها را آبکش کرده و پس از خشک شدن آنها را سرخ کنید اگر از این روش برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید سیب زمینی های شما تور تر و خوش طعم تر خواهند شد.

 برای سرخ کردن فیله سوخاری بهتر است که از حرارت ملایم استفاده کنید تا فیله های شما به خوبی مغز پخت شوند.

امیدواریم مطالبی که در بالا ذکر شده است مورد توجه شما کاربران عزیز قرار گرفته باشد.


ایران تغذیه ، با ما بهترین باشید. سوخاری ,فیله ,تهیه ,مرغ ,یک ,گوشت ,فیله سوخاری ,تهیه فیله ,گوشت سینه ,سیب زمینی ,را بهمنبع

صفحه اصلی تالار گفتمان ثبت نام ورود آرشیو تماس با ما غذای خوب ، با ما بهترین باشید. دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

طرز تهیه املت اسپانیایی

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی ایران میز بانکداری ایرانی تفریحات سالم مهتابی وبلاگ آغوش پایان نامه راهنمای رزبلاگی ها انواع آیفون تصویری قیمت خرید قالب سقف وافل کاشت مو ، کاشت ابرو